01/04/2025

آمریکا با فروش تجهیزات نظامی به تایوان به ارزش 320 میلیون دلار موافقت کرد

ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که با فروش قطعات یدکی هواپیماهای جنگنده اف -16 و سیستم‌های راداری به تایوان، به ارزش 320 میلیون دلار موافقت کرده است.

به گفته «آژانس همکاری امنیتی دفاعی آمریکا» (DSCA)، این قرارداد شامل تجهیزاتی است که از موجودی نظامی فعلی ایالات متحده تأمین می‌شود. این آژانس تأکید کرد که این فروش پیشنهادی منافع ملی، اقتصادی و امنیتی ایالات متحده را تأمین کرده و به تایوان در به‌روزرسانی توان نظامی و حفظ قابلیت‌های دفاعی خود کمک می‌کند.

این قرارداد قرار است با تقویت توان عملیاتی ناوگان جنگنده‌های اف-16 تایوان، این کشور را برای مقابله با تهدیدات فعلی و آینده آماده‌تر کند. وزارت خارجه آمریکا نیز موافقت خود را با این قرارداد اعلام کرده و آژانس همکاری امنیتی دفاعی، روز جمعه، این توافق را به کنگره اطلاع داده است.

آمریکا، با وجود به رسمیت نشناختن تایوان به عنوان یک کشور مستقل، همچنان حمایت نظامی گسترده‌ای از این ‌جزیره ارائه می‌دهد. این در حالی است که چین بارها این حمایت‌ها را محکوم کرده و ایالات متحده را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرده است.